Vi tilbyr 2 typer medlemskap med ulike underkategorier:

Fullt medlemskap:

  • Fullt medlemskap innebærer at en har fri  adgang til klubblokalene og får egen nøkkelbrikke.Fri tilgang til spillene som er satt ut i klubben. Gratis adgang til turneringer. Pris: Kun kr. 2760,- pr. år (kr. 230,-/mnd.). 

  • Familemedlemskap. Er et fullt medlemskap og koster  kr. 4000,-  pr. år. Det inkluderer alle dine familemedlemmer på samme adresse (eller hjemmeboende barn) til klubbpriser med ett hovedmedlem som har nøkkelbrikken.  Ekstra nøkkel til de over 18 mulig mot depositum. Meld inn alle dine på hvert sitt innmeldingskjema med "familiemedlemskap" i kommentarfeltet. 

  • Studentmedlemsskap. Er et fullt medlemskap for fulltidsstudenter under 30 år. Du betaler da kun kr 1500,- pr. år og det gjelder som fullt medlemskap med fri  adgang til klubblokalene og får egen nøkkelbrikke.

  • Bediftsmedlemskap. Er et upersonlig fullverdig medlemskap for en hel bedrift. Det er gitt ved et antall personer (minimum 2) ansatt i den samme bedriften som kan besøke klubben samtidig. Bedriften få en (1) disponibel nøkkelbrikke. Bedriften får også ett avtalt event (teambuilding, turnering, sosial kveld, julebord) med vakt for alle ansatte i bedriften inntil 20 personer inkludert i medlemskapet! Minimumspris er kr. 5520,- Den ansvarlige i bedriften fyller ut innmedlingsskjema og skriver  i kommentarfeltet at det gjelder bedriftsmedlemskap,  så tar vi kontakt. 

Støttemedlemskap:

  • Støttemedlem er et medlemskap der en ikke har selvstendig tilgang til lokalene. En støtter klubben og dens aktiviteter, står på medlemslisten og får medlemsinformasjon.

  • Du får halv pris på besøk (kr. 75,-)  og  turneringer (Kr. 100,- pr. turnering).

  • Pris: Kr. 300,- pr. år (kr. 25,-/mnd.). Gjelder fra den datoen du medlte deg inn. 

Utenom dette tilbyr vi også ikke-medlemmer å spille på turneringer og komme på besøk (da vi har åpent eller i følge med et medlem). 

Besøk koster kr. 150,- (3 timer). Hver turnering  koster kr. 200,- 

Takk for påmeldingen, !

Fullt medlem

2760,- per år

Støttemedlem

300,- per år