Vervekampanje: Resten av året med full tilgang til klubben for kr. 690,- (fullt medlemskap)!

 

Vi tilbyr 2 typer medlemskap med ulike underkategorier:

Fullt medlemskap:

  • Fullt medlemskap innebærer at en har selvstendig  adgang til klubblokalene og får egen nøkkelbrikke med tilgang til spillene som er satt ut i klubben. Gratis adgang til månedsturneringer og arrangementer (ikke storturneringer). Pris: Kun kr. 2760,- pr. år (kr. 230,-/mnd.). 

  • Familemedlemskap. Fullt medlemskap med nøkkelbrikke. Koster  kr. 4000,-  pr. år. Dette inkluderer alle dine familemedlemmer på samme adresse (eller hjemmeboende barn) til klubbpriser med ett hovedmedlem som har nøkkelbrikken.  Ekstra nøkkel til de over 18 er mulig mot depositum. Meld inn alle dine på innmeldingskjemaet med "familiemedlemskap" i kommentarfeltet. 

  • Studentmedlemsskap. Er et fullt medlemskap for fulltidsstudenter under 30 år. Du betaler da kun kr 1500,- pr. år og det gjelder som fullt medlemskap med adgang til klubblokalene og du får egen nøkkelbrikke.

  • Bediftsmedlemskap. Er et upersonlig fullverdig medlemskap for en bedrift. Det er gitt ved et antall personer (minimum 2) ansatt i den samme bedriften som fritt kan besøke klubben samtidig (flere kan besøke samtidig, men de betaler da vanlig besøk). Bedriften få en (1) disponibel nøkkelbrikke. Bedriften får også et event rabattert (teambuilding, turnering, sosial kveld, julebord) med vakt for alle ansatte i bedriften inntil 20 personer. Minimumspris er kr. 5520,- Den ansvarlige i bedriften fyller ut innmedlingsskjema og skriver  i kommentarfeltet at det gjelder bedriftsmedlemskap,  så tar vi kontakt. 

  • Organisasjonsmedlemskap: For frivillige organisasjoner som vil ha sterkt rabatterte priser på arrangementer og lukkede selskap (barnebursdager og eventer) for sine medlemmer eller felleskapet.. Med eller uten nøkkeltilgang. Fra kr. 5520,- pr. år. Den ansvarlige i bedriften fyller ut innmedlingsskjema og skriver  i kommentarfeltet at det gjelder frivillig organisasjon,  så tar vi kontakt. 

Støttemedlemskap:

  • Støttemedlem er et medlemskap der en ikke har selvstendig tilgang til lokalene. En støtter klubben og dens aktiviteter, står på medlemslisten og får medlemsinformasjon.

  • Du får halv pris på besøk (kr. 75,-)  og  månedsturneringer (Kr. 100,- pr. turnering).

  • Pris: Kr. 300,- pr. år (kr. 25,-/mnd.). Gjelder for et kalenderår. 

Utenom dette tilbyr vi også ikke-medlemmer å spille på turneringer og komme på besøk (da vi har åpent eller i følge med et medlem). 

Besøk koster kr. 150,- (3 timer). Hver turneringsdag koster kr. 200,- 

Takk for påmeldingen, !

Fullt medlem

2760,- per år

Støttemedlem

300,- per år