Bergen Flipperspillklubb ble stiftet 24. januar 2016 og åpnet dørene for medlemmer 22. mai 2016.

Klubben skal fremme interesse for flipperspill i Bergen + omegn og Norge generelt. Den skal også stimulere til sosiale aktiviteter for foreningens medlemmer og tilby et fysisk sted hvor medlemmer og andre interesserte kan komme å spille flipperspill. Vi skal gi økt kunnskap om og dele kompetanse knyttet til reparasjon og vedlikehold av maskiner og arrangere turneringer, samt øke ferdighetsnivået på spillere.

Vi har fast medlemskveld og turnering hver måned. Se vår facebook side for mer info.

Antall medlemmer pr. 1. september 2018 er 114 hvorav 41 har fullt medlemskap og 73 er støttemedlemmer.

Vi holder til i et flott kjellerlokale på 150 kvadratmeter fordelt på flere rom og Bergens kuleste bar midt i Bergen sentrum med over 40 velholdte flippermaskiner og noen arcadespill. Vi satser på å tilby et variert og rikholdig utvalg av maskiner fra alle epoker og produsenter i flipperspillets historie. Vi har noen riktig sjeldne maskiner i klubben og kan med stolthet si at vi også er et moderne og dynamisk museum. 

På klubben kan medlemmer og besøkende møtes for å spille i hyggelig sosialt samvær, konkurrere og vedlikeholde verdens kuleste spill. Alle er velkomne til Bergen Flipperspillklubb for å finne ut hvorfor alle liker flipperspill bare de får prøve! Bedrifter og private kan leie våre lokaler med betjening og fasiliteter og alle spill tilgjengelige på freeplay. Ønsker du en hyggelig kveld for bedriften din for å bygge lag og relasjoner?  Har du planer om en gutte eller jentekveld eller ønsker en bursdag litt utenom det vanlige? Ta kontakt for mer informasjon og priser.

Klubben arrangerer månedlige turneringer,  vi har mekketreff og workshops, alminnelige medlemstreff og åpne dager. Vi har blitt et samlingspunkt for et voksende og  trivelig miljø i Bergen. 

 

Oppstart av klubben:

Bergen Flipperspillklubb startet som en idé fra Kjell Erik Husom. Han hadde en melding ute på forumet på spilledilla.com 12. november 2015 om oppstart av flipperspillklubb på vestlandet. Tilbakemeldingene var positive, men det var ikke nok interesserte til å gå videre med planene på det tidspunktet. Det ble derfor sent ut en epost der en oppfordret til å spre budskapet og få igang et konstitueringsmøte før jul. Lokaler var på hånden. Den 12.  januar ble det sent ut invitasjon til konstitueringsmøte den 24. januar. Møtet ble avholdt med 10 personer til stedet. Klubben ble stiftet med underskriftene til: Kjell Erik Husom, Laurian Josua von Stephanides, Bo Gøran Kvamme og Erik Tellefsen.

Nye lokaler i Strandgaten 201 ble presentert. Så fulgte en periode med mye dugnadsarbeid for å få lokalene klare. Her la spesielt Kjell Erik ned utrolig mye tid og penger og var helt avgjørende for at lokalene ser ut slik de er i dag.

Åpning av klubben ble satt til 22.  mai 2016 med åpen dag dagen etter.

 

Styret for 2019 som ble valgt på årsmøtet den 26. januar er:

Kjell Erik Husom (leder)

Øivind Hagenes (kasserer)

Tore Flatebø (styremedlem)

Stephan Gaassand (styremedlem)

Lin Stokke ble valgt inn som varamedlem.